ASIA NIEUWEGEIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2059 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Asia Nieuwegein. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 23:22 Grote bestelling, vraag je voor 4 personen sambal erbij, krijg je 1 zakje, voor hooguit 1 persoon. Dat is wel een beetje jammer, aangezien er flink voor betaald is m.b.t. de hele bestelling. Bezorging was exact op aangegeven tijdstip.
3 okt 2022 om 19:34 Het eten was goed warm en erg lekker. Alleen de bakjes zijn kleiner geworden. Daardoor lijkt het wel of er minder eten in zit
2 okt 2022 om 21:38 Lang op moeten wachten, maar zoals altijd weer prima
2 okt 2022 om 21:04 Bezorgtijd was meer dan 2 uur!!!!! Als je het niet aan kunt, geef dat dan aan. Dat bespaart een hoop ergernis Het duurt nog wel even voordat ik bij jullie weer wat bestel
2 okt 2022 om 20:29 17:28 besteld 19:20 geleverd. Maar ze hebben gebeld en excuses aangeboden. Dat vindt ik mooi van ze. No hard feelings, en bestel volgende keer weer.
2 okt 2022 om 20:14 Eten was perfect
2 okt 2022 om 20:06 Het eten was heel goed zoals gewoonlijk!!! Maar ik begrijp niet dat de bezorger op de fiets was??? Het is ongeveer 5 km vanaf het restaurant naar ins huis. Dus het eten was lauw Erg jammer dit, we moesten het eten in de magnetron opwaren.
30 sep 2022 om 21:58 het was heeerlijk!
30 sep 2022 om 20:05 Goed en warm eten
29 sep 2022 om 18:56 Weer helemaal tevreden!
27 sep 2022 om 22:16 Eten was niet warm en niet zo goed van kwaliteit
27 sep 2022 om 21:45 de bezorging was telaat. wel opgelost. en op nieuw bezorgt. niet heel warm. en dan krijg je sms met maar 10 procent korting op je volgende bestelling nou steek het maar ergens want dat vind ik niet passend nij de hinder die ik heb gehad.