ASIA NIEUWEGEIN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2696 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Asia Nieuwegein. Meer weten? Ontdek meer

4 mrt 2024 om 20:30 Top als altijd
3 mrt 2024 om 20:00 Was weer lekker
2 mrt 2024 om 18:49 Eten was weer heerlijk zoals altijd.
1 mrt 2024 om 23:04 Het eten was goed, om 17 uur besteld, zou om 17.45 bezorgd worden, maar kwam pas om 18.45 uur. Hier waren we niet blij mee.
29 feb 2024 om 14:59 Het eten was erg goed bereid & vers! Service is top We hebben heerlijk gegeten. Zeker een aanrader als je een goede chinees restaurant zoekt voor bezorging in IJsselstein!!
24 feb 2024 om 20:28 Het eten was super lekker. Alleen de bezorgtijd had ik aangegeven zo snel mogelijk. Terwijl de 1ste tijd half 7 was. Maar na gebeld te hebben werd het pas bezorgd om 19.20uur.
24 feb 2024 om 19:57 Helaas was de ajam pangang niet goed ben ik ook niet gewend had saus met botjes weinig kip ook de gebakken banaan zat heel erg vast en smaakte naar karton / papier next time hopelijk beter
22 feb 2024 om 20:51 Prima in orde
21 feb 2024 om 16:48 was erg lekker, vlees was lekker gaar
19 feb 2024 om 20:12 Bestelling was niet geheel juist. Na telefoontje, naar volle tevredenheid opgelost. Goede service.
19 feb 2024 om 20:08 Was heerlijk
18 feb 2024 om 20:02 Eten op afgesproken tijd..want ik bestel ruim van te voren..zo is het zeker op tijd. Goede maaltijden..en goed warm. Lekker warm en smaakvol